NEFERTETE

Recentebeoordeling


4 sterren uit 254 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Nefertete. Meer weten? Ontdek meer

5 jan 2023 om 21:18 Eten was niet lekker en helemaal uitgelopen. Er waren geen spareribs wat we hadden besteld, frieten waren soft en plat.Bezorger zat helemaal verkeerd en vroeg buiten te gaan staan, na 15 min buiten te staan reed hij nog voorbij.... nooit meer
5 jan 2023 om 5:32 De ribbetjes zijn zeer lekker. Echt een aanrader.
31 dec 2022 om 22:48 Heel lekker en op tijd gelivered
28 dec 2022 om 7:07 Was erg lekker
25 dec 2022 om 23:30 Super lekkere ribbetjes! Snelle en vriendelijke levering. Top!
25 okt 2022 om 14:57 Ik had ribbetjes besteld, krijg telefoon dat ze op zijn, geen probleem,. Ik neem een pizza in de plaats. De ribbetjes samen met saus was €21. De pizza koste maar €9, de saus is €3,50. Dit maakt €12.5. Ik heb hier geen wisselgeld op gekregen. Jammer
4 sep 2022 om 20:08 Eten verbrand 1,5 uur wachten???
10 jul 2022 om 22:31 het was lekker en geen lange wachttijd .het was wel jammer dat de coctailsaus zuur was die hebben we niet kunnen nuttigen .
29 jun 2022 om 1:53 De bezorging was snel . Het eten heerlijk! Vriendelijke man die het eten kwam leveren.
24 jun 2022 om 21:17 Nog steeds aan het wachten op de bestelling en we zijn al meer als 2 uur verder. Proberen bellen maar nemen niet op. Niet oke!
22 jun 2022 om 20:04 Eten was koud
27 mei 2022 om 19:43 Na 2 uur kwam de levering pas, was niet te eten, drinken was warm ik heb de verkeerde pizza gekregen