NEFERTETE

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 289 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Nefertete. Meer weten? Ontdek meer

16 jun 2024 om 22:15 Too bad. They delivered after 3 h. After 2 h, I called them, and the guy said he would not deliver and I had to go and collect. I said I paid the delivery fee, and why do I have to pick it up from the restaurant? Then they gave the wrong order to me.
14 mei 2024 om 16:27 Helaas lig ik nu met voedselvergiftiging in bed.
13 mei 2024 om 2:20 Heb 25 min buiten moeten wachten ging om 00:03 geleverd zijn 3 keer moeten bellen kwamen pas om 00:28 Pizza koud en de durum zelf niet aan begonnen die hebben ze al eens gegeten denk.
30 apr 2024 om 0:48 Lekker eten en netjes verpakt Frietjes waren beetje koud, maar dat is wellicht niet te vermijden. We gaan zeker opnieuw bestellen
27 apr 2024 om 3:44 Het eten was ruim voldoende en zeer lekker. ik ga zeker aanbevelen bij vrienden en nog bestellen bij Nefertete.
22 apr 2024 om 9:02 er zat zilverfolie tussen de pizza
8 apr 2024 om 15:21 Trok op niets
8 mrt 2024 om 2:24 Everything great. Nice guy. Delicious Pizzas. Thank you :)
3 mrt 2024 om 8:27 Snelle levering, vriendelijke mensen en heerlijk eten!
9 feb 2024 om 20:50 Het eten is 45 minuten te laat geleverd. Al het eten was niet lekker doordat het meer dan 45 minuten in een plastic zakje in een koelbox zat. Dus de frieten smaakten naar karton. Belachelijk veel geld betaald voor eten dat op niets trok.
24 jan 2024 om 22:11 Een beetje later dan anders maar nog altijd warm en vriendelijke levering zoals gewoonlijk
20 jan 2024 om 21:10 Eten 45 min later dan bestel tijd. Het eten was dan ook nog is lauw, frieten bijna koud. Terwijl het helemaal niet heel ver moest komen Ook moeten bellen waar het bleef, antwoord was ben onderweg. Dan toch nog 20 min moeten wachten.