NEFERTETE

NEFERTETE Egyptische grillroom

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 235 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Nefertete. Meer weten? Ontdek meer

9 mei 2022 om 4:42 Snellere levering en eten was goed warm en lekker
5 mei 2022 om 22:24 1 ster zegt genoeg voor het eten
29 apr 2022 om 21:45 Superlekkere shoarma, topservice
8 mrt 2022 om 12:46 Normaal ben ik altijd tevreden . Maar nu was het alles behalve lekker ,vlees was niet lekker en veel te overdreven gekruid waardoor al het eten er naar smaakte .. en de curry saus die ik kreeg was niet meer goed .. jammer van het geld .
26 feb 2022 om 20:47 Het eten was lekker en goed warm. Veel te laat geleverd.
25 feb 2022 om 0:01 Levering: diep triest!!!! Ik stond met de camion op de parking van een bekende fabriek (Nyrstar Balen). Ondanks dat ik een duidelijke beschrijving had gegeven in opmerkingen, met adres EN GPS COƖRDINATEN, konden ze het met 2 man nog niet vinden!
14 feb 2022 om 21:56 Het waren lekkere pizza s
26 jan 2022 om 20:49 Lange bezorgtijd, koud eten Eigenaar moest het zelf komen brengen na eniga tijd...
23 jan 2022 om 20:00 Lekker eten alleen 2 uur moeten wachten
23 jan 2022 om 19:38 Eigenlijk zijn we nog steeds aan het wachten. Besteld om17.11 en nu is het 19.37. gebeld om 19.00 en heel onbeleefd opgenomen. Het eerste wat me zei was 'het komt eraan jongens. Hopelijk is het lekker. Dat weet ik nog niet.
23 jan 2022 om 19:38 Twee uur moeten wachten twee keer moeten bellen en dan Pas een bestelling klaarmaken en laten bezorgen . Sorry ma da is er dik over
26 dec 2021 om 11:22 Er waren wat problemen met het adres te vinden uiteindelijk is de eigenaar zelf het komen brengen, bedankt!