NEFERTETE

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 244 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Nefertete. Meer weten? Ontdek meer

4 sep 2022 om 20:08 Eten verbrand 1,5 uur wachten???
10 jul 2022 om 22:31 het was lekker en geen lange wachttijd .het was wel jammer dat de coctailsaus zuur was die hebben we niet kunnen nuttigen .
29 jun 2022 om 1:53 De bezorging was snel . Het eten heerlijk! Vriendelijke man die het eten kwam leveren.
24 jun 2022 om 21:17 Nog steeds aan het wachten op de bestelling en we zijn al meer als 2 uur verder. Proberen bellen maar nemen niet op. Niet oke!
22 jun 2022 om 20:04 Eten was koud
27 mei 2022 om 19:43 Na 2 uur kwam de levering pas, was niet te eten, drinken was warm ik heb de verkeerde pizza gekregen
9 mei 2022 om 4:42 Snellere levering en eten was goed warm en lekker
5 mei 2022 om 22:24 1 ster zegt genoeg voor het eten
29 apr 2022 om 21:45 Superlekkere shoarma, topservice
8 mrt 2022 om 12:46 Normaal ben ik altijd tevreden . Maar nu was het alles behalve lekker ,vlees was niet lekker en veel te overdreven gekruid waardoor al het eten er naar smaakte .. en de curry saus die ik kreeg was niet meer goed .. jammer van het geld .
26 feb 2022 om 20:47 Het eten was lekker en goed warm. Veel te laat geleverd.
25 feb 2022 om 0:01 Levering: diep triest!!!! Ik stond met de camion op de parking van een bekende fabriek (Nyrstar Balen). Ondanks dat ik een duidelijke beschrijving had gegeven in opmerkingen, met adres EN GPS COÖRDINATEN, konden ze het met 2 man nog niet vinden!